Taiteiden yötä vietetään myös Vuosaaressa

Villa Lill Kallvik sijaitsee Aurinkolahdessa.

Torstaina 15.8. Taiteiden yötä vietetään Vuosaaren taiteilijatalon viereisessä Villa Lill Kallvikissa.

Taiteen vuoksi ry järjestää tänä vuonna Taiteiden yön ohjelmaa Aurinkolahden Villa Lill Kallvikissa (Juhannusruusunkuja 5) torstaina 15.8. Yö kulkee nimellä Setit ja Partituurit. Myös Vuotalolla (Mosaiikkitori 2) on paljon Taiteiden yön ohjelmaa.

Setit ja Partituurit Villa Lill Kallvikissa

Klo 17–21  Hanneriina Moisseisen Setit ja partituurit -näyttely. Valtionpalkitun sarjakuvataiteilijan teoksia. Setit ja partituurit on palkittu pääpalkinnolla Kemin pohjoismaisilla sarjakuvafestivaaleilla.

Klo 17–20 Villan keittiössä Kafelleria-kahvilassa voi tutustua Rozalia Janovicin ohjaamien kuvataidekerholaisten töihin sekä nauttia kahvilan tuoreista antimista.

Klo 18.30 Poika – Pohjola-Oikarinen-Kallio. Trumpetisti Verneri Pohjola ja rumpali Mika Kallio esiintyvät yhdessä saksofonisti ja runoilija Risto Oikarisen kanssa. Runo- ja musiikkiesitys.

Klo 20–21 Gourmet-yhtye. Esa Onttosen ja Mikko Innasen luotsaama kulinaarikuusikko Gourmet esittää pääasiassa saksofonisti Innasen ja kitaristi Onttosen sävellyksiä. Yhtyeen muut jäsenet ovat pasunisti Ilmari Pohjola, haitaristi Veli Kujala, rumpali Mika Kallio sekä tuubisti Petri Keskitalo.

Vuotalon Taiteiden yön ohjelmaa

Vuosaaren musiikkikoulun Jouset.

15.8. Vuotalon Taiteiden yössä esiintyy Vuosaaren musiikkikoulun Jouset.

Vuosalissa
Klo 17–17.30, kesto 30 min. Vuosaaren musiikkikoulun jouset. Lavan täydeltä iloista soitantaa. Musiikkia laidasta laitaan. Soittamassa vuosaarelaisia lapsia ja nuoria Terhi Murtoniemen ja Sisko Hyvösen johdolla.

Klo 17.45–18.30, Let the show begin! Rytmimajakan bändileiriläiset & Sonja Inari. Leiriläiset esiintyvät tänä vuonna jälleen kerran Taiteiden yössä kappaleilla, joita ovat kesäleirillä treenanneet, vierailijana Sonja Inari. Sonja Inaria on kutsuttu ”indiepop-punkkia elektronisin maustein” säveltäväksi lauluntekijä-laulajaksi. Sonja Inari esittää konsertissa myös omia sävellyksiään. Sonjan kappaleet Syyskuu ja Silloin kun sä et oo täällä ovat aiheuttaneet jo lyhyessä ajassa paljon mielenkiintoa. Kesto 45 min.

Kirjastossa
Klo 17.30–18, Soitinesittelykonsertti. Porolahden peruskoulun painotetun musiikin opetuksen 2020-alkavan luokan soittimet: viulu, alttoviulu, oboe (väyläsoitin nokkahuilu), kantele ja piano. Kesto noin 15–20 min.

Galleriassa
Työväenopisto: Naisen muotokuva 14.8.–24.8.

Työpaja, käsityöluokka, 2. krs
Klo 17–20, Nostalginen kiiltokuva. Tule uppoutumaan kiiltokuvien maailmaan ja toteuta oma jättikiiltokuva piirtäen ja koristellen tukevasta pahvista. Voit halutessasi maalata kiiltokuva-aiheen myös t-paitaan. Pajassa ilmaiset materiaalit valmiina. Järj. Helsingin työväenopisto.

Aulatilat
Helsingin kuvataidekoulun Muovailutyöpaja Kummajaisten kekkerit.