Viikonloppuna Kesäjuhlat ja Mosaiikkitorin markkinat

Alpakoita.

Alpakoita nähdään taas Vuosaaren perinteisissä Kesäjuhlissa.

Vuosaari-Seuran järjestämät Vuosaaren Kesäjuhlat pidetään leikkipuisto Mustakivessä (Vedenottamontie 6) lauantaina 24.8. kello 9–13. Maksuton puistotapahtuma tarjoaa hyväntuulista viihdykettä kaikenikäisille jo 18. kerran.

Vuosaari-Seuran lisäksi mukana on paikallisia yhdistyksiä ja seuroja esittelemässä toimintaansa. Miniponit, alpakat, kanat, kanit ja koirat ovat taas mukana ja tietenkin perinteisesti arpajaiset. Musiikkiakin kuullaan Trio Loiskiksen esittämänä. Nälän yllättäessä myynnissä on myös muun muassa makkaraa, vohveleita ja leivonnaisia sekä tietysti kahvia/teetä ja mehua.

Ohjelmassa mm.:
klo 10 Jättisaippuakuplat,
klo 10-13 Ali-Ollin alpakat ja kanit,
klo 11-11.45 Loiskis Trio esiintyy,
klo 10-13 Rehndahlin kotielänpihan kanat, kanit, pienet hevoset ja portugalin vesikoira.

Lisätietoa Kesäjuhlista Facebookin tapahtumasivulla.

Mosaiikkitorin markkinat sunnuntaina 25.8.

Markkinat

Tämän vuoden neljännet Mosaiikkitorin markkinat (Columbuksen ja Vuotalon välissä)  järjestetään sunnuntaina 25.8. Sen jälkeen seuraavat markkinat pidetään 22.9. sekä joulumarkkinat 24.11. Markkina-aika on kello 10–16.

Markkinoiden organisoijana toimii Suomen Lions-liiton itähelsinkiläinen naisklubi LC Soihdut.

Torikauppiaiden lisäksi vuosaarelaiset järjestöt ja yhdistykset ovat tervetulleita esittelemään toimintaansa, samoin kirpputorikauppiaat ovat tervetulleita. Ilmoittautuminen etukäteen puh. 040 585 8884 tai eija.loukoila@gmail.com varmistaa paikan löytymisen torilta. Omat pöydät mukaan, kirppispaikkamaksu 5 euroa. Paikat jaetaan tulojärjestyksessä.