Tivoli Sariola vierailee jälleen Vuosaaressa

Tivoli Sariola.

Tivoli Sariolan tapahtuma-alueelle on vapaa pääsy, laitelippuja myydään erikseen.

Tivoli Sariolan kiertue saapuu jälleen Helsinkiin. Tänä vuonna tivoli vierailee ensin Vuosaaressa ja jatkaa sitten kiertuetta suoraan Tapanilaan.

– Viime vuoden 130-vuotisjuhlakiertueemme oli menestys ja tietysti odotukset ovat korkealla tällekin vuodelle. Toivotaan, että sää suosii meitä ja saamme nauttia alkusyksyn lämmöstä. Tapanila on toiminut meille jo muutaman vuoden ajan todella hyvin ja viime vuosi näytti, että Vuosaaresta voisi tulla vastaavanlainen pysyvä vierailupaikka, Tivoli Sariolan toimitusjohtaja Ville Sariola sanoo.

Kiertueen laiteuutuus Hawaii saapui vastikään Suomeen ja sen pyörityksiin pääsee myös molemmissa Helsingin vierailupaikoissa. Luvassa on mukavaa koko perheen ohjelmaa myös muun muassa tapahtumapäivien muodossa.

– Tämän vuoden trooppinen laiteuutuutemme Hawaii kutittelee vatsanpohjia ja vie kyydissään lennokkaalle matkalle palmujen katveeseen. Pidämme näin alkuun laitteessa 140 cm:n pituusrajoitusta, haluamme rakentaa vielä muutamia lisäosia laitteeseen ensi talven aikana. Erityisesti tapahtumapäivinä 31.8. ja 7.9. kannattaa tulla tivolikentälle. Tuolloin tiedossa on muun muassa ilmaista kasvomaalausta, karkkisadetta, nukketeatteria ja yllätysarvontoja, Ville Sariola kertoo.

Tivoli Sariola on tehnyt vuosia yhteistyötä erilaisten hyvää tekevien tahojen, kuten Lastenklinikoiden Kummien kanssa. Kummi-yhteistyön kautta jokaisesta päivärannekkeesta lahjoitetaan Lastenklinikoiden viihtyvyyteen eli huvittelemalla tivolikentällä osallistuu samalla hyvään.

– Olemme vuosi vuodelta keskittyneet koko ajan enemmän siihen, miten tivoli voi lisätä ihmisten hyvinvointia, niin tivolikentällä kuin sen ulkopuolellakin. Pieniä ilon ja yhdessäolon hetkiä, jotka kohottavat arjen yläpuolelle, niitä haluamme rakentaa ja viedä tällä työllä ympäri Suomen. Samaa ajatusta mukaillen päätimme myös tuplata päivärannekkeista Lastenklinikoiden Kummeille lahjoitettavan osuuden suuruuden tälle vuodelle, ja tänäkin vuonna teemme kummitivolivierailun Lastenklinikoille pikkupotilaiden iloksi. Pienillä hyvillä teoilla voi olla valtava merkitys, Ville Sariola toteaa.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen…

Sariola Vuosaaressa.

Tivoli Sariola oli Vuosaaressa viime vuonna ensimmäistä kertaa.

Tiesitkö tämän Tivoli Sariolasta?

• Tivoli vierailee Vuosaaressa jäähallin (Pallokuja 4) viereisellä kentällä to 29.8. – su 1.9. ja Tapanilassa 5.–8.9. Kurranummen puistokentällä. Tivoli on avoinna arkisin kello 17–21, lauantaina 12–21 ja sunnuntaina 12–18.

• Tivoli Sariolan pitkät perinteet vievät yli 130 vuoden päähän.

• Yhteistyö Lastenklinikoiden Kummien kanssa on jatkunut jo vuosia Lastenklinikkavierailujen, tapahtumapäivien ja rannekelahjoitusten muodossa. Jokaisesta myydystä päivärannekkeesta lahjoitetaan tänä vuonna 20 senttiä Lastenklinikoiden viihtyvyyteen.

• Lisätietoja Vuosaaren kiertueesta löytyy täältä: https://tivolisariola.fi/fi/Kiertuekaupunki/vuosaari/