Syyskipinät taas tulossa

Syyskipinät.

Maksuton lasten liikuntatapahtuma Syyskipinät järjestetään taas Heteniityn urheilukentällä lauantaina 21.9.

Lions Club Helsinki / Soihdut ja Viipurin Urheilijat ry järjestävät lauantaina 21.9. kello 10–13 perinteisen koko perheen leikkimielisen urheilutapahtuman Vuosaaren urheilukentällä (Heteniityn kenttä, Heteniityntie 2). Tarjolla on liikuntaa kaikille.

Lapset pääsevät Syyskipinöissä tutustumaan yleisurheilulajeihin ja mittauttamaan tuloksensa niissä. Kaikki 13-vuotiaat ja sitä nuoremmat voivat osallistua kisailuun.

Aamu alkaa yhteisellä alkuverryttelyllä. Kaikki osallistujat saavat tapahtumasta palkinnoksi kultaisen mitalin ja muistoksi oman tuloskortin. Syyskipinöissä tavataan uusia ja vanhoja ystäviä, tunnetaan liikunnan iloa ja riemua.

Kentällä on kahvio, jossa on tarjolla kahvia, mehua, pientä suuhunpantavaa, kuten munkkeja ja vohveleita sekä grillimakkaraa. Lions Clubin ylläpitämän kahvion tuotto palautuu vuosaarelaisten nuorten hyväksi esimerkiksi stipendeinä. Kannattaa siis ottaa käteistä mukaan.

Lajit

2006–2010 syntyneet: 60m:n juoksu, keihäs, kuula, pituus. 2011–2016 syntyneet: 40m:n juoksu, keihäs, pituus. Huom! Osallistumiselle ei ole alaikärajaa, vaan kaikki kahdella jalalla pystyssä pysyvät voivat tulla mukaan.

Oheistoimintaa

Kisailun lomassa on myös liikunnallisia tehtäväpisteitä, joihin voi osallistua koko perheen voimin.  Tänä syksynä esitellään uusia harrastusmahdollisuuksia. Voit kysyä tapahtumassa muodostelmaluistelusta. Paikalla olevat HSK:n Team Uniquen luistelijat kertovat omasta lajistaan. Voit testata taitojasi frisbeenheitossa. Kentällä on useampi kori ja frisbee sekä ohjaajat opastamassa heittotyyliä. Sopii kaikille, myös aikuisille. Myös Kepparitalli KHT Samina on paikalla. Haluatko kokeilla ratsastaa kepparilla? Paikalla on lainakeppareita, rata ja ohjaaja. Voit ottaa myös oman kepparin mukaasi. Aikuisetkin voivat kokeilla.

Ilmoittautuminen

Tapahtumaan voi ilmoittautua ennakkoon sähköisesti Viipurin urheilijoiden nettisivuilla: www.viipurinurheilijat.fi/syyskipinat/ 19.9. mennessä. Ennakkoon ilmoittautuneet osallistuvat yllätyspalkinnon arvontaan. Ilmoittautua voi myös paikalla ennen klo 12. Kaikille osallistujille jaetaan oma tuloskortti infopisteestä.

Tapahtumassa ei ole tarkkaa aikataulua, vaan suorituspisteet toimivat nonstop-periaatteella koko tapahtuman ajan. Osallistuminen on maksutonta.

Kuvia aiemmista tapahtumista ja lisää tietoa www.facebook.com/Syyskipinat