Ilkivaltaa puistoissa

Tuhoa puistossa.

Keijo Liinamaan puiston huvimajalla Isonvillasaarentien päässä oli vandaalilauma tehnyt tuhojaan. Uuden huvimajan lattialankut ja seinät oli revitty pitkin pusikkoa ja keskellä majaa pidetty nuotiota. Oli nuotiossa ilmeisesti joku keksinyt makkaraakin grillailla maahan jääneen makkarakepin ja tuhkien perusteella. Terveisin: ”Artisti maksaa”

Ilkivalta Lohikäärmepuistossa

Oli surullista mennä sunnuntaiaamuna 15.9. leikkimään lasten kanssa Lohikäärmepuistoon, kun paikat oli (jälleen) hyrskyn myrskyn. Viereisen työmaan viemäröintimuoviputket oli pitkin pihaa, lasipulloja rikottu, roskia pitkin poikin ja kruununa pari minigrip-pussiakin, joissa oli kannabiksen jämiä jäljellä.

Auttaisiko ahkerampi poliisin partiointi tai kunnon kameravalvonta häiriöiden lopettamiseksi? Jatkuva paikkojen korjaaminen ja siivoaminen tulee kalliiksi.

TerveisinTuleva katupartiolainen”