Typerää roskaamista

Kastiketta kerrakseen…

Vuosaarenlahdella Villa Ivan Falinin pihapiirin metsikköön oli nakattu 200 litraa vanhentunutta chilikastiketta. Kastikkeet ovat ilmeisesti peräisin jostain ravintolasta. Bon Apetit!

Vuosaarenlahdella Villa Ivan Falinin pihapiirin metsikköön oli nakattu 200 litraa vanhentunutta chilikastiketta. Kastikkeet ovat ilmeisesti peräisin jostain ravintolasta. ”Bon Apetit!”

Laiska automies

Haapasaarentiellä joku ilmeisesti huolsi autoaan. Öljypurkit ja muut roinat hän jätti nurmikolle. Ilmeisesti 20 metrin päässä ollut roska-astia oli liian kaukana, kun piti roskat jättää pihalle? Terveisin Sivusta seurannut

Haapasaarentiellä joku ilmeisesti huolsi autoaan. Öljypurkit ja muut roinat hän jätti nurmikolle. Ilmeisesti 20 metrin päässä ollut roska-astia oli liian kaukana, kun piti roskat jättää pihalle? Terveisin Sivusta seurannut