Pururadan laitteista ja käyttämisestä

Olen asunut 22 vuotta 100 metrin päässä Heteniityn urheilukentästä. Olen itsekin juossut sen urheilukentän viereistä pururataa. Enää se ei todellakaan ole pururata, mutta mitä olen havainnut, sen käyttö on ollut erittäin pientä jo monien vuosien ajan. Rehellisesti sanottuna sitä ei juurikaan käytetä.

Nyt kentän viereen ovat tulleet erinomaiset, mutta jossain määrin liian kevyet ulkourheiluvälineet. Kaupungille 10 pistettä, mutta miesten kanssa olemme puhuneet, että lisätela pitäisi saada penkkipunnerrukseen ja jalkakyykkyyn, kuten on vastaavat David-laitteet Puotilan rannassa. Siellä on kaksi telaa. Olen kysynyt eräältä kaupungin vastaavalta, voisivatko lisätelat laittaa, mutta hän otti siihen negatiivisen kannan, vaikka se ei olekaan hänen päätettävissään. Sanoi minulle: ”Mene punttisalille, jos lisäpainoja haluat.” Ei ollut kiva vastaus.

Mutta tuohon pururataan: Näiden uusien välineiden vieressä on kaksi pienehköä mäntyä, joista toisen voisi kaataa ja sitten silottaa asianmukaisesti tämä kohta, niin pururata kulkisi näiden laitteiden takaa ja kaikki olisi ok. Ja tietenkin voisi sitä purua muuallekin radalle lisätä. Vaikka on vähän käyttäjiä, niin joitakin kuitenkin.

Nimimerkki ”Onnistuu, jos halutaan”