Bajamaja polun varteen?

Onkohan joku henkilö on vessaa vailla, kun tekee tarpeensa Vuosaaren puistopolun varren metsään, kaupan lähelle Pohjois-Vuosaaressa? Myös Heteniityn viereisessä metsässä on ollut ihmisulostetta viime aikoina. Merkkinä henkilö jättää paperinenäliinan, jolla on pyyhkinyt takalistonsa, siihen kasan viereen.

Ilmiö on jatkunut jo useamman viikon ajan. Koiranulkoiluttajat ovat ilmiön huomanneet, kun koirat ovat niitä jätöksiä löytäneet ja alkaneet syödä ulostetta.

Onkohan kyseessä asunnoton tai muu henkilö, jonka leuto talvi on saanut asumaan ulkosalla tai milloin missäkin? Tai sitten kyseessä on silkka ilkivalta.

En kiellä, etteikö moni koiranulkoiluttaja jättäisi koiransa jätökset korjaamatta, se on yhtä vastenmielistä. Miten siihenkään puuttuisi, kun asianomainen on yleensä jo ehtinyt kiireesti paikalta poistua?

Viime aikoina on myöskin riisiä ja kananluita heitelty Heteniityn pururadan varteen ja kerrostalojen takapihoille.

”Missä järki?”