FC Viikinkien kohtalonottelu Kartanon kentällä keskiviikkona 4.11.

Viikinkien sarjapaikan uusiminen on nyt omissa käsissä. Asia ratkeaa kauden päätöspelissä Kartanon kentällä keskiviikkona 4.11. kello 18.30 alkavassa ottelussa. Arkistokuva.

FC Viikinkien miesten Kakkosessa pelaava edustusjoukkue nappasi säilymisen kannalta elintärkeät vieraspisteet mukaansa lauantaina 31.10. Lahden kisapuistossa pelatussa ottelussa. Ensimmäinen jakso oli maaliton, mutta toisen jakson 64. minuutin kohdalla Viikkareiden Max Ehrnrooth viimeisteli lukemiksi 0–1.  Reipas tasoitti ottelun nopeasti Viikinki-maalin jälkeen. Vuosaarelaiset korjasivat kuitenkin täyden pistepotin Nlate Pierre Lejeunen 81. minuutin kohdalla tekemällä osumalla.

Putoamisen ratkaiseva viimeinen peli pelataan nyt keskiviikkona 4.11. kello 18.30 Kartanon tekonurmi 1:llä (Pallokuja 4). Vastassa on kaksi pistettä vuosaarelaisia edellä oleva PKKU. Vain voitto riittää Viikkareille Kakkosen sarjapaikan säilyttämiseen.