Joulukoivu Sjökullan pihalla

Joulukoivun koristajia Sjökullan pihalla.                                          Kuvat: Outi Lepola

Joulukoivun koristajia Sjökullan pihalla lauantaina 28.11. 

Vuosaari-Seura haluaa ilahduttaa kaikkia vuosaarelaisia joulukoivulla, joulukalenterilla ja joulukuusella. Sjökullan torpan (Harbonkatu 10) pihassa oleva joulukoivu on koristeltu upealla neulegraffitilla sekä virkatuilla ja neulotuilla joulupalloilla. Kuvia joulukoivusta löydät muun muassa FB:n Vuosaari-Seura- ja Sjökullan torppa -sivustoilta.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen…

Torpan pääoven vieressä on joulukalenteri, jonka luukuista ilmestyy joka päivä yllätyskuva. Käykää myös tutustumassa Meri-Rastilan torilla oleviin valoihin ja joulukuusiin. Yksi kuusista on Vuosaari-Seuran oma nimikkokuusi.

Kuvat: Outi Lepola