Vuosaaren piparitalomestaruus 2020

Nyt ratkotaan Vuosaaren piparitalomestaruus. Kuva: Pixabay

Nyt ratkotaan Vuosaaren piparitalomestaruus. Kuva: Pixabay

Vuotalo järjestää joulukuussa ensimmäisen Vuosaaren asukkaiden piparkakkutalokilpailun! Palkintona tullaan jakamaan muun muassa lippuja Vuotalon tapahtumiin, kirjapalkintoja ja paljon muuta jännittävää. Esikarsinnassa huomioidaan erityisesti kilpailutyöt, joissa on nähtävissä paikallisuutta ja yllätyksellisyyttä. Kilpailussa on kaksi sarjaa: yli 15-vuotiaiden sarja ja alle 15-vuotiaiden sarja.

Osallistumisaika kilpailuun on 1.12.–16.12.2020. Osallistujat lähettävät vähintään yhden edustavan valokuvan kilpailutyöstään sähköpostiosoitteeseen vuotalo.info@hel.fi Kuvien lähettäjä luovuttaa Vuotalolle ja Vuosaaren kirjastolle oikeudet kilpailukuvien käyttöön. Kuvan lisäksi sähköpostiviestiin pitää liittää kilpailutyön nimi, kilpailusarja ja kilpailijan yhteystiedot. Lasten sarjassa pyydetään ilmoittamaan myös osallistujan ikä.

Kilpailuajan päätyttyä Vuotalon henkilökunnasta koostuva raati tekee esikarsinnan piparitaloista, jotka pääsevät kilpailun finaaliin. Finaalivaiheen työt esitellään verkossa, ja asukkaat pääsevät äänestämään omia suosikkejaan 21.12.–31.12.2020.  Äänestysohjeet julkaistaan 21.12.2020 osoitteessa www.vuotalo.fi/fi/ajankohtaista

Molempien sarjojen voittajat ja kunniamaininnat julkistetaan loppiaisaattona 5.1.2021.

Vuotalon henkilökunta toivottaa kaikille hauskoja leivontahetkiä! Katso tarkemmat kilpailuohjeet ja säännöt osoitteesta www.vuotalo.fi/fi/ajankohtaista