Vuosaaren leijonien keräys teki taas hyvää

Ensimmäisten lahjoittajien joukossa oli akateemikko Markku Kulmala vaimonsa Marita Kulmalan kanssa.

Ensimmäisten lahjoittajien joukossa oli akateemikko Markku Kulmala vaimonsa Marita Kulmalan kanssa.

Vuosaaren Lions-klubien perinteinen Auta lasta, auta perhettä -keräys kauppakeskus Columbuksessa järjestettiin itsenäisyyspäivän aattona 5.12.  Koronarajoituksista huolimatta keräyksen tuotto oli hyvä, ja neljän tunnin aikana saatiin kerättyä kaikkiaan 17 kärryllistä elintarvikkeita, leluja ja muuta tavaraa Pienperheyhdistyksen kautta välitettäväksi vähävaraisille vuosaarelaisille perheille. Tuotteiden arvo oli arviolta noin 3 000 euroa.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen…

Kärryihin kertyi mukavasti tavaraa.

Kärryihin kertyi mukavasti tavaraa.

Näin joulun alla tavaralahjoitukset tulevat todella tarpeeseen monelle lapsiperheelle. Vuosaaren Lions-klubit Helsinki/Soihdut ja Helsinki/Vuosaari kiittävät kaikkia, jotka halusivat jakaa hyvää ja olla sydämellään mukana lähimmäisten joulussa.

Kerätyt tavarat odottamassa Pienperheyhdistyksen toimitusta eteenpäin.

Kerätyt tavarat odottamassa Pienperheyhdistyksen toimitusta eteenpäin.