Markkinat taas sunnuntaina 13.6.

Kaikki on valmiina hyvissä ajoin toripäivän alkaessa. Kuva: Tuula Syrjälä

Kaikki on valmiina hyvissä ajoin toripäivän alkaessa. Kuva: Tuula Syrjälä

Vuosaaren markkinat Mosaiikkitorilla pidetään jälleen 13.6.2021 kello 10–15.

Vuosaaren kesäkauden torimyyntitapahtumat käynnistyivät onnistuneesti sunnuntaina 23.5. Perinteisesti oli taas mukava tunnelma poutaisessa kevätsäässä. Myynnissä oli monipuolisesti muun muassa vaatteita, kukkia, leivonnaisia, lahjatavaroita, rottinkituotteita ja erilaisia arjen apuvälineitä sekä hyvänä lisänä kirppispöytien tarjonta. Myös herkullisten paistettujen muikkujen suosio on aina taattu. Vain lettukahvila ei tällä kertaa päässyt paikalle, mutta sekin on luvassa seuraaville markkinoille.

Järjestäjänä Lions Club Helsinki/Soihdut kiittää kaikkia osallistujia ja Kauppakeskus Columbusta yhteistyöstä. Kaikki myyntipaikkatuotot käytetään lyhentämättömänä vuosaarelaisten lasten, nuorten ja vanhusten hyväksi. Tänäkin vuonna lahjoituksia on tehty lasten ja nuorten harrastusten tukemiseen sekä apua tarvitseville perheille ruokalahjakortein.

Seuraavat markkinat pidetään kesäkuussa sunnuntaina 13.6. kello 10–15. Paikka on Vuotalon ja Columbuksen välissä Mosaiikkitorilla.

Kirpputoripaikkoja on rajoitettu korona-ajan vuoksi, joten paikkavaraus tulee tehdä etukäteen tekstiviestillä numeroon 050 5126039 (paikkamaksu 5 €, oma pöytä mukaan).

Kesäkuun markkinoiden jälkeen seuraavat toripäivät ovat vuonna 2021 elokuussa 22.8. ja syyskuussa 26.9. Marraskuussa on joulumarkkinat 28.11.

Lions Club Helsinki/ Soihdut ry,
Riitta Frejborg