Kartanon huutokauppa päättyi – korkein tarjous 393 000 euroa

Kaupunkiympäristölautakunta käsitteli 3.11. kokouksessaan myyntiin tulevia kaupungin rakennuskohteita. Yksi myytävistä kohteista on Vuosaaressa sijaitseva Nordsjön kartano kivikellareineen osoitteessa Itäreimarinkuja 14.

Hinnan lisäksi kaupan syntymiseen vaikuttaa myös ostajan esittämä toimintasuunnitelma tilojen käytöstä. Suunnitelmasta antaa lausuntonsa myös kaupunginmuseo.

Helsingin kaupungin Kaupunkiympäristön toimialan huutokauppa Nordsjön kartanon päärakennuksesta ja kivikellarista päättyi tiistaina 14.9.2021. Rakennusten ostajalle vuokrataan myös yhteensä noin 3 275 m²:n vuokra-alue.

Korkein jätetty tarjous oli 393 000 euroa. Tarjouksen hyväksymiseen vaikuttaa tarjotun hinnan lisäksi ostajan toimittama toimintasuunnitelma, joka on pakollinen. Käytyyn huutokauppaan voi tutustua täällä Huutokaupat.com:in nettisivuilla.