Korttelikonsertit ilahduttivat

Helsingin juhlaviikkojen konsertti rannalla

Asukkaiden riemuksi Hiekkalaiturin aukiolla saatiin kuulla upea konsertti lauantaina 4.9. kello 18. Kyseessä oli korttelikonsertti, joita järjestettiin asukkaiden toivomuksesta ympäri kaupunkia Helsingin juhlaviikkoihin liittyen. Nykymusiikkia ja klassista soittanut saksofonikvartetti Saxotronauts, eli Anna-Sofia Anttonen, sopraanosaksofoni, Nanako Lammi, alttosaksofoni, Sikri Lehko, tenorisaksofoni ja Nanna Ikonen, baritonisaksofoni, toivat iloa asukkaiden iltapäivään. Kuva: Pekka Korpimies

Asukkaiden riemuksi Hiekkalaiturin aukiolla saatiin kuulla upea konsertti lauantaina 4.9. kello 18. Kyseessä oli korttelikonsertti, joita järjestettiin asukkaiden toivomuksesta ympäri kaupunkia Helsingin juhlaviikkoihin liittyen. Nykymusiikkia ja klassista soittanut saksofonikvartetti Saxotronauts, eli Anna-Sofia Anttonen, sopraanosaksofoni, Nanako Lammi, alttosaksofoni, Sikri Lehko, tenorisaksofoni ja Nanna Ikonen, baritonisaksofoni, toivat iloa asukkaiden iltapäivään. Kuva: Pekka Korpimies

Korttelikonsertti toi iloa asukkaille

Kalkkihiekantie 1 oli yksi 50:stä onnekkaasta Helsingissä sijaitsevasta pihasta, joka tuli tämä vuonna valituiksi avoimen haun kautta haettavaan ilmaistapahtumaan.

Lauantaina 4.9. saimme pihapiirissämme kokea hienon ja mukaansatempaavan musiikkituokion, jonka meille esittivät valovoimainen hanuristi Antti Paalanen ja esityksen tekniikasta vastannut Samuli Vuolanto.

Kiitos Antti, Samuli ja Helsingin juhlaviikot! Kannustan kaikkia hakemaan mukaan ensi vuonna  järjestettävään Korttelikonsertti-tapahtumaan!

Terveisin Nina Hurtamo
Kuva: Timo Kujala