Vuosaaren vapaaehtoismessut 16.9.

Vuosaaressa on tarjolla monenlaista ja monimuotoista vapaaehtoistoimintaa, jota esitellään Vuosaaren vapaaehtoismessuilla Vuotalon ja kauppakeskus Columbuksen välisellä Mosaiikkitorilla torstaina 16.9. kello 15–18. Messuilla voi tavata vapaaehtoistoimijoita – keskustella ja kuulla lisää vapaaehtoistoiminnasta. Messuilla voi löytää itselleen sopivan tavan tulla mukaan ja oman tapansa auttaa – uusia vapaaehtoisia haetaan Vuosaaressa toimiviin järjestöihin, seurakuntaan ja kaupungin toimipisteisiin.

Paikalla on saa kuulla tarkemmin Rastilan HNNKY:n Tyttöjen olohuoneen vapaaehtoistoiminnasta, Helsinki Mission senioreille suunnatun virkistystoiminnan parissa tarjolla olevista tehtävistä, Itä-Helsingin SPR:n osaston toiminnasta, nimensä lähiöasemasta Stadin asukastalo Vuosaareksi muuttaneen Pohjoisen ostoskeskuksen asukastalon retkillä ja muussa toiminnassa tarjolla olevista vapaaehtoistehtävistä,  MLL:n mahdollisuuksista niin alueen yhdistyksen vapaaehtoisena kuin Ystäväksi maahanmuuttajaäidille- tai tukihenkilö-toiminnassa, Vuosaaren seurakunnan diakoniatyön ystävätoiminnasta ja torstain lounaan tai Valon aamun järjestelyihin mukaan tulemisesta, Risen Light -seurakunnan Kielikävely-toiminnasta sekä Kotia kohti -toiminnasta. Tapahtumaan jalkautuu myös Vuosaaren nuorisotyöyksikön työntekijöitä kertomaan nuorisotalojen vapaaehtoistoiminnasta, juuri nyt on haussa on nuoria vapaaehtoisia vertaisohjaajaryhmään.

Ja muutakin tietoa erilaisista vapaaehtoistoiminnan mahdollisuuksista pääsee kuulemaan Mosaiikkitorilla.