Vuosaaressa vireää vapaaehtoistoimintaa

Mannerheimin Lastensuojeluliiton piste.

Mannerheimin Lastensuojeluliiton piste.

Vuosaaren vapaaehtoistoiminnan verkosto järjesti torstaina 16.9. Vapaaehtoistoiminnan messut Mosaiikkitorilla. Tapahtumassa Vuosaaressa toimivat järjestöt, kaupungin toimipisteet ja seurakunta esittelivät vapaaehtoistoimintaansa ja kutsuivat ihmisiä mukaan. Metrolakosta ja kylmästä säästä huolimatta paikalle saapui mukavasti vuosaarelaisia kysymään vapaaehtoistoiminnan mahdollisuuksista. Torilla kävijöitä kiinnosti myös SPR:n Itä-Helsingin osaston pelastusauto, johon pääsi tapahtuman aikana tutustumaan. Osan aikaa kävijöitä viihdytti Oulunkylän Seurahuoneen bändi.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen…

Vuosaaren seurakunta oli esittelemässä vapaaehtoistoimintaansa.

Vuosaaren seurakunta oli esittelemässä vapaaehtoistoimintaansa.

Vuosaaren vapaaehtoistoiminnan verkosto ottaa mielellään mukaan vastaaviin tapahtumiin uusia vapaaehtoistoimintaa alueella järjestäviä tahoja. Yhteyttä voi ottaa Vuosaaren seurakunnan diakoniatyöntekijään Eija Keinäseen eija.keinanen@evl.fi / 0923406541 tai sosiaali- ja terveystoimialan yhdyskuntatyöntekijään Minna Suoknuutiin minna.suoknuuti@hel.fi / 0403347158.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen…

Mukana oli myös SPR:n Itä-Helsingin osaston pelastusauto, johon pääsi tapahtuman aikana tutustumaan.

Mukana oli myös SPR:n Itä-Helsingin osaston pelastusauto, johon pääsi tapahtuman aikana tutustumaan.

Vuosaaressa tarjolla olevasta vapaaehtoistoiminnasta löytyy tietoa Vuosaari-Seuran ylläpitämältä Vuosaari.fi-sivustolta  www.vuosaari.fi/vapaaehtoistoiminta/

Nuorisotyön edustajia torille jalkatuneina.

Nuorisotyön edustajia torille jalkautuneina.