Punkkibussi tuo Vuosaareen jälleen influenssarokotukset

Saaristolääkärien punkkibussi palvelee Columbuksen kauppakeskuksen eteläpäädyssä perjantaina 1.10. kello 14–18. Punkkibussista on mahdollista saada myös influenssarokotetta 25–35 euron hinnalla.

Kylmän ilman sattuessa rokotukseen tulevia suositellaan pukeutumaan toppatakkiin ja alle lyhythihaiseen paitaan, jotta rokotteen antaminen onnistuu kätevästi. Piikin voi saada myös punkkibussin sisällä, kun saapuu paikalle maskin kanssa.

Influenssarokote on hyödyllistä ottaa jo nyt, mikäli kuuluu riskiryhmiin tai edessä on matkailua alueille, joissa influenssaepidemia alkaa aiemmin kuin Skandinaviassa keskimäärin. Punkkibussista saatava influenssarokote on sama kuin kansallisessa rokotusohjelmassa myöhemmin syksyllä annettava influenssarokote.

Lisätietoja rokotuksista: www.saaristolaakarit.fi