Viikingit voittoputkessa

Viikinkien peli kulkee 2. divisioonassa.                 Kuva: E.H.

Viikinkien peli kulkee 2. divisioonassa. Kuva: Eero Honkanen

Viikinkien miesten jääkiekon edustusjoukkueella oli viime viikonloppuna jälleen yksi ottelu kotiluolassaan, kun Keravan Shakers saapui vierailulle perjantai-iltana 1.10. Peli sai jälleen erikoisen alun, kun ensimmäisen puolentoista minuutin aikana molemmat joukkueet olivat tehneet jo maalin heikohkon puolustamisen vuoksi. Tosin maalinteolta ei säästytty pelin tuoksinnassa muutenkaan, kun ottelussa nähtiin yhteensä 12 maalia.

Ottelun tahtipuikkoa heilutti alusta loppuun pitkälti vuosaarelaiset ja maalivahtien torjuntamäärät puoltavat lopputulosta 8–4 Viikingeille. Viikinkimaalilla junioreiden U20-joukkueesta lainalla ollut Otso Lappeteläinen pelasi ehjän 60 minuuttisen torjuen 22 kertaa, kun Keravan päädyssä maalivahti J. Hyyppä venyi kiekon eteen peräti 48 kertaa.

Etenkin sarvipäiden ykkösketju oli pelipäällä, kun Santtu Sulander merkkautti kolme maalia ja Simo Konttinen syötti peräti neljä maalia.

Viikingit kohtaa seuraavaksi KHT:n Klaukkalasta lauantaina 9.10., kun Viikinkilaiva risteilee Klaukkalan kiekkopyhättöön. Seuraava kotiottelu pelataan Aimo Mäkinen Areenalla (Pallokuja 6) perjantaina 15.10 kello 19.20, vastaan asettuu kesän aikana vahvistunut Kellokosken Alku.

2. divisioona, lohko 1
HC Vantaa 9
Viikingit 9
HAKI 5
Tuuski 3
H.K.H. 3
KelA 3
KHT 3
Wolf 3
Jäähonka 0
Shakers 0
GrIFK 0