Pizza Hutin legendaarisia pannupizzoja Vuosaaresta kolmatta vuotta

Pizza Hut löytyy Kahvipavunkujalta Kahvikorttelista.

Pizza Hut löytyy Kahvipavunkujalta Kahvikorttelista.

Kahvikorttelissa Kahvipavunkujalla toimivalla Pizza Hut Vuosaarella alkoi syksyllä kolmas toimintavuosi. Maailman suurin pizzeriaketju perustettiin USA:n Kansasissa vuonna 1958, ja se rantautui Suomeen 34 vuotta sitten.

Pizza Hutin tuotteista tunnetuin on varmaan ensi kerran vuonna 1980 pizzauunista ulos pullahtanut pannupizza. Ketjun suosikkipizzat Pepperoni, Hawaiian ja Supreme löytyvät myös Pizza Hut Vuosaaren listoilta. Vaihtoehdon perinteisimmille pizzoille tarjoavat mozzarellajuustotäytteisellä reunalla tehdyt pizzat ja suositut vegaani-pannupizzat.

– Kesälle 2021 lanseerasimme hapanjuureen leivotun pizzan, joka on rapea, ohut ja kuohkea vaihtoehto ja vastaus artesaani-
trendin pizzalle. Se onkin saanut hyvän vastaanoton, kertoo syksyllä Vuosaaressa ravintolapäällikkönä aloittanut Anna Klimova.

Pizza Hutin valikoimiin kuuluvat pizzojen lisäksi myös paahdetut ranskalaiset, valkosipulileipäannokset ja wingsit jälkiruokia unohtamatta.

– Avasimme Vuosaaressa juuri koronan kynnyksellä, joten nämä ensimmäiset vuodet ovat olleet haastavaa aikaa. Parempaa kohti olemme onneksi alalla menossa ja alueena uskomme Vuosaaren vahvasti, Brand Manager Johan Sirén Pizza Hutista toteaa.