Vanhasta lukiosta tuli salaperäinen Vyöhyke V

Siivooja liikkuu tiloissa äänettömästi kuin aave.

Siivooja liikkuu tiloissa äänettömästi kuin aave. Kuva: Eero Honkanen

Vuotalon vieressä Vuosaarentie 7:ssä tyhjillään olevan entisen lukiorakennuksen tiloihin on loihdittu salaperäinen, unenomainen esitysinstallaatio Vyöhyke V. Se on matka menneeseen, tulevaan, erilaisiin elämiin ja todellisuuteen. Ilmassa on valoa, savua, ääniä, hiljaisuutta, esityksiä ja merkillistä tunnelmaa.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen…

Entisen lukion tiloihin on loihdittu valoilla, äänillä ja esityksillä taianomainen tunnelma. Kuvat: Eero Honkanen

Entisen lukion tiloihin on loihdittu valoilla, äänillä ja esityksillä taianomainen tunnelma.
Kuva: Eero Honkanen

Esitys on Vuosaari 21 -projektin luoma. Projektissa ovat mukana Klockriketeatern, Suomen valokuvataiteen museo ja KOM-teatteri, sekä Kokimo-teatteriryhmä. Teoksessa liikutaan kuin näyttelyssä ja se tapahtuu sisätiloissa. Infoa on saatavilla monilla kielillä.

Esitysajat 14.10.–31.10.2021 to, pe, la klo 18 ja klo 20, su klo 18. Kesto noin 1,5 tuntia. Esityskieli on sanaton/monikielinen. Teoksessa voi liikkua pyörätuolilla. Esitys on ilmainen, mutta vaatii ennakkoilmoittautumisen. Paikkoja on rajatusti ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Lisätiedot ja ennakkoilmoittautuminen täällä Klockriketeaternin sivuilla.