Eläkeläisiltä varastettu sekä ryöstetty laukkuja

Lauantaina 6.11. kello 15–16 välillä varastettiin eläkeläisnaisen käsilaukku Rajapaadenraitilla, kun hän oli palaamassa kotiinsa. Varas oli rapunovella napannut eläkeläisen laukun ja juossut pakoon. Laukku löytyi läheltä tapahtumapaikkaa, lompakosta oli viety käteisrahat.

Keskiviikkona 10.11. kello 20 aikaan kaksi eläkeläisnaista oli kävellyt Vuosaaren kirkon suunnalta Puistopolun peruskoulun ja Lohikäärmepuiston parakkien välistä kävelytietä, kun kaksi huppupäistä pitkää ja hoikkaa miestä olivat napanneet kiinni heidän laukuistaan. Tilanteessa naiset kaatuivat maahan ja miehet lähtivät ryöstämiensä kassien kanssa juosten kohti läheistä puusiltaa, joka johtaa Puistopolun peruskoululle. Laukut löytyivät sillan läheisyydestä, käteiset olivat kadonneet. Silminnäkijät hälyttivät paikalle poliisin, molemmat ryöstetyt saivat lieviä vammoja.