Lauluveljien ja Teppo Lampelan adventtikonsertti sunnuntaina 28.11.

Helsingin Lauluveljet.

Arkistokuvassa Helsingin Lauluveljet esiintymässä Vuosaaren itsenäisyyspäiväjuhlilla. Adventtikonsertti pidetään sunnuntaina 28.11. totuttuun tapaan Vuosaaren kirkolla.

Helsingin Lauluveljien perinteinen adventtikonsertti on 1. adventtisunnuntaina 28.11. alkaen kello 16 Vuosaaren kirkossa (Satamasaarentie 7).  Silloin kirkossamme kaikuvat tutut joululaulut miesäänin sekä kuoron että solistin laulamina.

Mieskuoromme joutui olosuhteiden pakosta vuosi sitten luopumaan uskollisten kuulijoittensa kaipaamasta joulun ajan aloittavasta konsertistaan. Nyt on varmistunut, ettei tule estettä tälle Teppo Lampelan harjoittamalle ja johtamalle konsertille.

Tuttujen vanhojen joululaulujen joukkoon on otettu nyt Konsta Jylhän säveltämä ja jazzvelho Pentti Lasasen kuorollemme sovittama ”Konstan joululaulu”.  Muita jouluisia säveliä edustavat muun muassa ”Sydämeeni joulun teen”, ”Jul, jul, strålande jul” ja ”The little drummer boy”.

Teppo Lampela esittää yksinlauluina Jean Sibeliuksen ”Viisi joululaulua”, ja häntä säestää pianisti Kimmo Ruotsala. Konserttimme päättävän ”Jouluyö, juhlayön” säestäjinä kitaroineen ovat Sini Mikkola ja Manu Pihlamo.

10 euron ohjelma on saatavana etukäteen kuorolaisilta ja konsertin alkaessa ovelta.

Tervetuloa konserttiimme ystävienne kanssa!

Unto Palminkoski