Tylsästä koulunpihasta

Oli mukava lukea viime Vuosaari-lehdestä Aurinkolahden koulun 6B-luokan oppilaan kirjoitus, jossa toivottiin piristystä koulun pihaan. Tosi hienoa vaikuttamista, että lähdit kirjoittamaan lehteen. Olen useita kertoja kulkenut koulunne pihan ohi ja olen samaa mieltä, että sen ja monen muunkin koulun piha Vuosaaressa kaipaisi piristystä. Kuten kirjoitit, leikkiminen on tärkeä asia ja parantaa keskittymiskykyä ja mielikuvitusta.

Tällaisia vastaavia ideoita voi lähettää eteenpäin myös Helsingin kaupungin nettisivujen kautta. Välitin nyt toiveesi eteenpäin Helsingin kasvatuksen ja koulutuksen toimialalle ja pyysin, että asiaa selvitetään. Katsotaan päästäänkö tätä kautta eteenpäin. Koulun piharemontissa voisi olla myös valtuustoaloitteen paikka.   

Ville Jalovaara, Helsingin kaupunginvaltuuston jäsen (sd.)