K-Lataukselta uusi suurteholatausasema Columbukseen

K-Lataus avasi loppuvuodesta 2021 kaksi sähköautojen suurteholatausasemaa, toisen kauppakeskus Columbuksen K-Supermarketin yhteyteen ja toisen Myyrmäkeen. Molemmat asemat ovat kaupunginosiensa ensimmäiset K-Lataus- ja suurteholatausasemat.

Asemat sijaitsevat kauppakeskusten parkkihalleissa ja ovat autoilijoiden käytössä hallien aukioloaikojen mukaisesti. Molemmat asemat tarjoavat sähköautoilijoille nopeaa 200 kW:n tehoista suurteholatausta, joka on moninkertaisesti tavallista peruslatausta nopeampaa.

– Meille on tärkeää tarjota alueemme kattavimmat palvelut ja tiedämme, että asiakkaidemme joukossa on paljon sähköautoilijoita. Siksi on hienoa, että kauppakeskuksen yhteydestä löytyy jatkossa myös K-Lataus-asema, K-Supermarket Vuosaaren kauppias Sasu Hamina toteaa.

Asemien auettua K-ryhmä tarjoaa sähköautoilijoille latausasemia jo 99 kaupan yhteydessä eri puolilla Suomea. Yhteensä asemilla on peruslatauspisteitä 314 ja pika- tai suurteholatauspisteitä 142. Vuoden 2021 aikana K-Lataus kasvoi nopeasti, ja uusia asemia on tähän mennessä avattu 22 ympäri Suomea. Tänä vuonna avatuista asemista 18 tarjoaa autoilijoille pika- tai suurteholatausta.