Vanhoissa kuvissa vuosaarelaislasten tapahtumia

Poikien kerhotilaisuus 1960-luvun loppupuolella ilmeisesti Isonvillasaarentien ”Kololla”. Puhumassa Urheilu- ja askarteluseuran vetäjä Yrjö Lempiäinen. Keskellä takana partiolippukunta Vuopoikien lippukunnanjohtaja Matti Kotro. Osalla pojista päällään partiopuku, osalla Viikinki-verkkarit. Tunnistatko itsesi tai kaverisi kuvasta? Mitä muistat tapahtumasta? Laita muistosi tapahtumasta Vuosaari-lehden sähköpostiin vuosaarilehti(at)vuosaarilehti.fi

Poikien kerhotilaisuus 1960-luvun loppupuolella ilmeisesti Isonvillasaarentien ”Kololla”. Puhumassa Urheilu- ja askarteluseuran vetäjä Yrjö Lempiäinen. Keskellä takana partiolippukunta Vuopoikien lippukunnanjohtaja Matti Kotro. Osalla pojista päällään partiopuku, osalla Viikinki-verkkarit. Tunnistatko itsesi tai kaverisi kuvasta? Mitä muistat tapahtumasta? Laita muistosi tapahtumasta Vuosaari-lehden sähköpostiin vuosaarilehti(at)vuosaarilehti.fi Tämän artikkelin lopussa on lueteltu henkilöitä, joita todennäköisesti kuvassa on.

 

Kuvan lastentapahtuma myös 1960-luvulta, ilmeisesti Isonvillasaarentien Kololta tämäkin. Mikäli muistat tapahtuman, tunnistat itsesi tai kaverisi kuvasta, niin laita sähköpostia sähköpostiosoitteeseen vuosaarilehti@vuosaarilehti.fi Kerromme saadut tiedot nettilehdessämme vuosaarilehti.fi

Kuvan lastentapahtuma 1970-luvun alusta, Marjatta Nordvikilta saadun tiedon mukaan Satamasaarentie 2:n kerhohuoneelta. Mikäli muistat tapahtuman, tunnistat itsesi tai kaverisi kuvasta, niin laita sähköpostia osoitteeseen vuosaarilehti(at)vuosaarilehti.fi Kerromme saadut tiedot tämän artikkelin lopussa.

Ylemmästä kuvasta löysi Sakari Pennanen itsensä, kuten myös Ari Starck. Tapio Reijonen tunnisti itsensä lisäksi kuvasta Tero Lahtisen, Kari Laakson, Seppo Virtasen ja Ari Saarisen. Eero Honkanen löysi kuvasta myös Matti Kurjen, Jari Vuorisen, Ari Heikkisen sekä todennäköisesti myös Hannu Aitamurron, Jari Kurrin ja Arto Laajiston. Kuva on Isonvillasaarentie Kololta, ja tapahtuma-aika lienee noin vuosi 1968.

Hannele Kojo (os. Pellinen) tunnisti olevansa alemman kuvan ruutuhameinen tyttö. Hän arveli kuvan lastentapahtuman olevan ehkä vuodelta 1972 tai 1973. Marjatta Nordvikilta saadun tiedon mukaan kuva on Satamasaarentie 2:n kerhohuoneelta. Myös Marjatta Nordvik on itse kuvassa, jonka on ottanut Stig Nordvik.