Viikingit jäi niukasti finaalipaikasta

Ottelut Tuuskia vastaan olivat tasaisia alusta loppuun asti. Molemmat ottelut päättyivät tuusulalaisten 3–2-voittoihin. Kuva: E.H.

Ottelut Tuuskia vastaan olivat tasaisia alusta loppuun asti. Molemmat ottelut päättyivät tuusulalaisten 3–2-voittoihin. Kuva: Eero Honkanen

Viime viikolla Viikingit pelasi 2. divisioonan pudotuspelien toisen kierroksen välierät kohdaten tuusulalaisen Tuuskin. 

Keskiviikkona 30.3. pelattiin ensimmäinen osaottelu Hyrylässä. Kohtaaminen oli juuri niin tasainen kuin ennakkoon osattiin odottaa. Kaikki maalit nähtiin vasta viimeisessä erässä, jossa kotijoukkue vei pidemmän korren voittaen Viikingit loppulukemin 3–2.

Lauantaina 2.4. ottelusarjan toinen kohtaaminen oli Vuosaaressa runsaan yleisön kannustaessa sarvipäitä voittoon. Ottelu oli jälleen alusta loppuun tasainen molempien maalivahtien torjuessa lähes kaikki maalitekoyritykset. Vuosaarelaiset eivät kuitenkaan 2–3-lukemia lähemmäksi päässeet. Näin Tuuski eteni paras kolmesta -sarjasta finaaliin. 

Viikingit siirtyy täten kevät- ja kesämoodiin lataamaan akkuja ensi kautta varten. Päävalmentaja Mika Strömberg oli ymmärrettäväsi pettynyt hävittyyn välierään.

– Pääosin olen tyytyväinen kauden kulkuun. Maalivahtipeli oli erinomaista läpi kauden. Tolppien välissä työskennelleet Niko Paakkunainen, Matti Riekki sekä U20-joukkueessa pelaavat nuoret maalivahdit takaavat menestystä tulevaisuudessakin, Mika Strömberg summasi.

Viikinkien kuulumisia kevään ja kesän mittaan voi seurata somekanavien kautta: viikingitedustus (Instagram ja Facebook). Viikinkien miesten edustusjoukkue lähettää kiitoksensa faneilleen ja tukijoilleen.

Välierät:
Wolf – Jäähonka 2–0
Tuuski – Viikingit 2–0

Pronssiottelu:
Ei pelata

Finaalit:
Wolf – Tuuski ke 6.4., la 9.4., su 10.4.