Taiteiden yö Vuotalolla torstaina 18.8. – Konstens natt

Retrosoulia ja bluesia esittävä Emilia Sisco bändinsä kanssa esiintyy ilmaiskonsertissa Vuotorilla Taiteiden yössä torstaina 18.8. klo 18.

Retrosoulia ja bluesia esittävä Emilia Sisco bändinsä kanssa esiintyy ilmaiskonsertissa Vuotorilla Taiteiden yössä torstaina 18.8. klo 18.

Vuotalossa (Mosaiikkitori 2), sen ympäristössä ja Vuotorilla on runsaasti Taiteiden yön ohjelmaa torstaina 18.8. Mosaiikkitorilla kahvila Pokkarin terassin edustalla on kaikenikäisille englanninkielistä nukketeatteria klo 16 ja 17. Emilia Sisco esiintyy Vuotorin lavalla klo 18. Retrosoulia ja bluesia yhdistelevä Emilia Sisco esiintyy Vuotorilla The Northern Lights -bändinsä jäsenistä muodostuvan kvartetin kanssa.

Vuosalissa nähdään komediaelokuva Peruna klo 18 ja alapihalla jaetaan tarinoita monikielisesti Story Sharing Caféssa klo 19. Vuotalon aulassa on luvassa kuvataidekoulun ja työväenopiston työpaja klo 16–19 sekä nuorten Itä-Helsingin musiikkiopiston oppilaiden musiikkia klo 17–17.30.

Taiteiden yön tapahtumat ovat ilmaisia. Tarkemmat ohjelmatiedot: www.vuotalo.fi

Efter två stillsamma år bjuder Nordhuset på Mosaiktorget 2 återigen på en händelserik Konstens Natt inkommande torsdag 18.8. med mera program än någonsin! Nordsjös egen puppet master Jo Hadley bjuder på traditionell engelskspråkig dockteater för alla åldrar på Mosaiktorget bredvid Pokkaris terass kl. 16 och 17. 

Kl. 18 uppträder Emilia Sisco med en kvartett från sitt band Northern Lights på Nortorget framför Nordhuset. 

Kl. 19 blir det Story Sharing Café med Universum, för första gången under träden på skolgården mellan gamla gymnasiet och Nordhuset. Natten i den magiska trädgården fylls av ljus, musik och underbara historier… 

Dessutom blir det musikaliska hälsningar från Östra Helsingfors musikinstitut kl. 17 i Nordhusets aula, där det också pågår flera olika konstverkstäder hela kvällen från kl. 16-21 med både kulturtjänsterna, Työväenopisto och Helsingin Kuvataidekoulu som arrangörer, och kl. 18 visas filmen Potatis i festsalen. Fri entré till samtliga evenemang. Ifall av hårt regn flyttas alla program inomhus. Mera information: vuotalo.fi/sv/