Ilmainen keskustelutilaisuus Vuosaaren energiaratkaisuista

Syksyn ja lähestyvän talven 2022 puheenaihe on energia. Venäjän hyökkäyssota Ukrainaan vaikuttaa merkittävästi koko Euroopan energiaratkaisuihin ja vauhdittaa myös päästöttömien energiamuotojen kehitystä. Energiasta on yllättäen tullut suomalaisillekin rajallinen hyödyke, joka pakottaa yksilöt ja yhteisöt säästötoimiin.

Järjestämme vuosaarelaisille asukastilaisuuden, jossa Helsingin Energian (Helen) asiantuntijat vastaavat asukkaiden kysymyksiin. Lisäksi tilaisuudessa tutustutaan Vuosaaren voimalaitosalueelle nousseeseen uuteen biolämpölaitokseen, joka tuottaa neljänneksen koko Helsingin kaukolämmöstä ja vauhdittaa kivihiilestä luopumista Helsingissä.

Energia-ilta Vuosaaren merimieskirkossa (Provianttikatu 4) torstaina 13.10. kello 18–20. Tapahtumaan on vapaa pääsy.

Marit Hohtokari, Katja Ahopelto,
Vuosaaren kokoomus