FC Viikinkien jalkapallokuulumisia…

Poikien akatemiatoiminta laajenee 2012 syntyneisiin 

Akatemiatoiminta laajenee P12-ikäluokkaan ja akatemiaan haluaville järjestetään try out -harjoituksia molemmissa ikäluokissa (P11 ja P12). Try out -harjoitukset järjestetään P11 ja P12 viikoilla 41 ja 43 ja näistä löytyy tietoa FC Viikinkien nettisivuilta.

T10/11-joukkueessa aloitetaan tyttöjen kilpatoiminta

Aloitamme tyttöjen kilpatoiminnan ja toiminnan käynnistämiseksi perustetaan T10/11-kilpajoukkue. Avoimet harjoitukset alkavat viikolla 43 ja lisätietoa löytyy FC Viikinkien nettisivuilta.

Aikuisten joukkueiden sarjat sujuivat mollivoittoisesti

Miesten Kolmosessa pelaava FC Viikingit S.C.P putoaa Neloseen. Joukkueella oli kauteen lähdössä laaja rinki, mutta lukuisat loukkaantumiset tekivät kaudesta vaikean. Joukkueen toiminta on kuitenkin hyvällä pohjalla, ja se jatkaa ensi kauteen sarjasta putoamisesta huolimatta hyvällä fiiliksellä.

Samoin miesten Nelosessa pelaavan edustusjoukkueena toimivan joukkueen putoaminen Vitoseen varmistui. Kauteen lähtö oli haastava, joukkueen kasaaminen alkoi täysin nollasta, sarjapaikan siirryttyä FC Viikingit edustus ry:ltä ”junioripuolelle”. Ensi kauteen tilanne on kuitenkin parempi, joukkueen uusi johtoryhmä on jo nimetty ja siihen kuuluvat seuran B-juniorijoukkueen toimihenkilöinäkin toimineet Jani Luokkanen ja Serkan Ates. Lisäksi tällä kaudella jo joukkueessa pelannut Aleksi Lauttaanaho toimii johtoryhmässä. Joukkue aloittaa tulevaan kauteen valmistautumisen jo kahden viikon kuluttua try out -harjoituksilla. Joukkueen runko rakentuu omista junioreista ja osin tällä kaudella joukkueessa pelanneista pelaajista.

Miesten Vitosessa pelaava FC Viikingit/Mordor jatkaa Vitosessa myös ensi kaudella.

Kesken kauden sarjapaikastaan luopumaan joutunut naisten joukkue pyrkii rakentamaan uuden joukkueen.