Monenlaisia joulutapahtumia ollut ja tulossa Vuosaaressa

Vuosaari-Seuran joulumyyjäiset järjestettiin Columbuksessa 26.11.

Vuosaari-Seuran joulumyyjäiset järjestettiin Columbuksessa 26.11.

Vuosaaressa eletään nyt joulunalustapahtumien kiivasta aikaa. Lauantaina 26.11. käsityöläisten myyntipöydät levittäytyivät kauppakeskus Columbuksen käytäville Vuosaari-Seuran perinteisissä joulumyyjäisissä. Nukke- ja kuoroesityksistäkin paikallaolijat saivat nauttia.

Joulumarkkinat pidettiin Mosaiikkitorilla 27.11.

Sunnuntaina  27.11. Mosaiikkitorilla järjestettiin Joulumarkkinat Lions Club Soihtujen toimesta. Vuoden viimeisillä markkinoilla oli jouluinen tunnelma hyytävästä kelistä huolimatta.

Columbuksen joulunavaus la 3.12.

Lauantaina 3.12. on tiedossa kauppakeskus Columbuksen perinteinen joulunavaus monipuolisen ohjelman kera kello 11–16. Lisätietoa ohjelmasta voi katsoa Columbuksen nettisivuilta: https://columbus.fi/joulunavaus/

Vuosaaren Lions Clubit järjestävät jo perinteeksi muodostuneeseen tapaan Auta lasta, auta perhettä -keräyksen lauantaina 3.12. kello 10–14 kauppakeskus Columbuksessa. Keräykseen voi osallistua ostamalla jonkin ylimääräisen tuotteen Columbuksen K-Supermarketista tai S-marketista ja tuomalla sen leijonien myymälöiden edustalla oleviin ostoskärryihin. Keräyksestä saadut varat jaetaan vuosaarelaisille pienperheille, eli yhden vanhemman talouksille.

Vuosaaren Valojuhla su 4.12.

Sunnuntaina 4.12. kello 14–17 vietetään puolestaan vanhalla Pohjoisella ostoskeskuksella Mustalahdentie 10:ssä Vuosaaren Valojuhlaa. Paikalla on asukkaiden myyntipöytiä, kahvia, makkaraa, hernekeittoa ja muuta herkkua, lasten joulurasti, tietokilpailuja, joululaulua ja muuta mukavaa. Asukastalon ikkunoissa on nähtävillä päiväkoti Meritähden lasten taidenäyttely. Tarkemmin ohjelmasta voi lukea Facebookin tapahtumasivuilta.

Itsenäisyyspäivän lipunnosto ti 6.12.

Vuosaaren Lions Clubin sisätiloissa järjestettävää perinteistä itsenäisyyspäiväjuhlaa ei tänä vuonna valitettavasti päästä juhlimaan. Se johtuu siitä, ettei tapahtumalle sopivaa tilaa saatu Vuosaaresta järjestymään.

Itsenäisyyspäivän juhlallinen lipunnosto järjestetään tiistaina 6.12. kello 9 Vuosaaren Urheilutalon edustalla, osoitteessa Vuosaarentie 5. Lipun nostamisen suorittavat Vuosaaren Vesipääskyjen partiolaiset, lippupuheen pitää Matti Pöhö ja yhteislauluna lauletaan Lippulaulu ja Maamme. Tapahtumaan ovat kaikki tervetulleita.

Musaluokkien joulukonsertti to 8.12.

Vuoniityn peruskoulun perinteinen musiikkiluokkien joulukonsertti esitetään torstaina 8.12. kello 18.30 Koukkusaarentien toimipisteen liikuntasalissa. Konserttiin on vapaa pääsy. Paikalla on myös kahvila, joka avautuu jo kello 18. 

Vuosaaren Pikkujoulut la 10.12.

Vuosaaren Pikkujouluissa jouluinen meno ja tunnelma viritetään lauantaina 10.12. kello 12–18 Kahvila Kampelan, Vuosaaren Urheilukalastajien ja Cafe Biitsin pihapiireihin. Ohjelmassa on teatteriesityksiä, poniajelua, ja jouluista yhteislaulua Mikko Alatalon johdolla ulkoilmassa. Tarjolla myös liikunnallisia aktiviteetteja ja rasteja koko perheelle. Mukana menossa on Joulupukki tonttuineen sekä kääpiövuohet. Aikuisväelle on tarjolla vielä illalla Biitsin pikkujoulupippalot. Lisää tapahtumasta löytyy Kahvila Kampelan Facebookista.