Helsingin Lauluveljien harjoitukset alkoivat

Helsingin Lauluveljien kevätkauden harjoitukset ovat alkaneet, ja kuoro harjoittelee uutta ohjelmistoa kevään esiintymisiin sekä kevätkonserttiin. Harjoiteltava ohjelmisto koostuu suurelta osin Mieskuoroliiton taitomerkkiohjelmistosta. Niille, jotka tuntevat taitomerkkilaulut, on selvää, että ohjelmisto on vaativa, mutta näin kuoro saa haasteita ja kehittyy edelleen.

Kvarteteittain harjoitellaan myös samaa ohjelmistoa, ja tällä on ajan myötä varmasti merkittävä vaikutus kuoron kehittymiselle.

Lauluveljien varsinaiset harjoitukset ovat keskiviikkoisin kello 18–20, jota ennen on varattu tunti kvartettiharjoituksille. Kuoron harjoituspaikka on muuttunut, nyt harjoitukset pidetään Vuosaaren Helander-kodin tiloissa, osoite on Koukkusaarentie 18.

Uusia laulajia otetaan mukaan

Uusia laulajia otetaan vastaan harjoitusten yhteydessä. Mieskuorolaulusta kiinnostunut laulutaitoinen mies, tule rohkeasti mukaan. Näin kehityt laulajana ja saat uusia, samanhenkisiä ystäviä. Et varmasti kadu!

Teksti: Jorma Toivari