Iltatori huhtikuussa Mosaiikkitorilla

Lions Club Helsinki /Soihdut järjesti perinteiset sunnuntaimarkkinat Mosaiikkitorilla 28.8.

Vuosaarelainen Lions Club Helsinki/Soihdut ry kerää varoja ja järjestää monia palvelutapahtumia lasten, nuorten ja ikäihmisten hyväksi tänäkin vuonna. 

Suunnitteilla on perinteisten kesäkauden markkinapäivien ja Aurinkokirppiksen lisäksi uutuutena Mosaiikkitorilla Vuotalon ja Columbuksen välisellä torialueelle järjestettävä keväinen iltatori torstaina 27.4. kello 15–19. 

Luvassa on kahvilan, muikkumyyjän ja muiden torikauppiaiden lisäksi paikkoja myös kirpputorimyyjille. Paikkavarauksia otetaan vastaan sähköpostilla syrjalatuula0@gmail.com tai tekstiviestillä p. 050 512 6039. 

Myyntipaikkatuotot käytetään lyhentämättömänä hyväntekeväisyyteen esimerkiksi apua tarvitsevien vuosaarelaisten perheiden ruokalahjakortteihin sekä lasten ja nuorten harrastustoiminnan tukemiseen. 

Tapahtumista ja niihin ilmoittautumisesta tiedotetaan lähempänä ajankohtaa muun muassa Vuosaari-lehdessä, Facebook-ryhmissä (Vuosaaren Markkinat) ja Soihtujen kotisivuilla www.helsinkisoihdut.lions.fi