Kerhotalo Sasekalla avoimet ovet 19.4.

Saseka-talo sijaitsee Kallahdessa osoitteessa Kalkkihiekankuja 6.

Saseka-talo sijaitsee Kallahdessa osoitteessa Kalkkihiekankuja 6. Kuva: Valtteri Vaherkoski

Kerhotalo Sasekalla järjestetään avoimien ovien ilta yrityksille, yhteisöille ja yksityisille keskiviikkona 19.4. kello 15.30–20. Ainutlaatuinen, historiallinen Kerhotalo Saseka sijaitsee Kallahdessa (Kalkkihiekankuja 6). Sasekalla on tiloja erilaisiin käyttötarkoituksiin kolmessa eri kerroksessa. 

Yläkerran vuokrattava juhlatila taipuu moneksi, siellä voi järjestää esimerkiksi häät, syntymäpäivät, valmistujaisjuhlat, muistotilaisuudet, kokoukset, koulutuspäivät, pikkujoulut tai vaikkapa teatteri- ja konserttiesitykset. Yläkerrassa on täysin uusittu, varusteltu keittiö astioineen. Tilaan mahtuu 120 henkilöä.

Yläkerran juhlasali.

Yläkerran juhlasali. Kuva: Valtteri Vaherkoski

Keskikerroksessa toimii Vuosaaren musiikkikoulu. Avoimien ovien iltana voi tutustua uudistettujen tilojen ohella talossa vuokralaisina olevien Itä-Helsingin Taideseuran ja Vuosaaren musiikkikoulun toimintaan. Saseka House Band viihdyttää illan aikana musiikillaan vierailijoita.

Saseka-talon kellarikerroksen kerhotilaa voi vuokrata erilaisiin harrastustoimintoihin, pienimuotoisiin kokouksiin ja lastenjuhliin. Tila sopii rennompiin 30 henkilön tilaisuuksiin. Kellarikerroksessa on myös Itä-Helsingin Taideseuran ja Saseka House Bandin harrastustilat. Uutuutena kellarikerrokseen on rakennettu lämpimiä edullisesti vuokrattavia 3 m2 varastotiloja.

Avoimet ovet järjestää Keskeisen Rannan Pysäköinti Oy.