Koulun väistötilojen sijainnista adressi valtuustoryhmille

Sointu Syväoja, Ingela Mannstén ja Tarja Tulvio luovuttivat adressin valtuustoryhmille kaupungintalolla. Kuva: Mari Martin

Sointu Syväoja, Ingela Mannstén ja Tarja Tulvio luovuttivat adressin valtuustoryhmille kaupungintalolla. Kuva: Mari Martin

Joukko Omenamäen asukkaita on kerännyt nimiä adressiin, jossa vastustetaan Omenamäessä Porslahdentien 34:ssä olevan metsätontin käyttämistä Vuoniityn peruskoulun Heteniityntien yksikön tulevina väistötiloina. Nimiadressi, jonka valmisteluihin olivat osallistuneet Tarja Tulvio, Ingela Mannstén, Sointu Syväoja, Mari Martin ja Sanna Pietikäinen, luovutettiin kaupungintalolla kaupunginvaltuuston valtuustoryhmille keskiviikkona 26.4. Adressin on allekirjoittanut yli 300 henkilöä.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen…

Kuvassa adressia vastaanottamaan tulleet valtuustoryhmien edustajat vasemmalta: Ville Jalovaara (sd.), Laura Korpinen (ps.), Tuomas Nevanlinna (vas.), Jenni Pajunen (kok.) ja Shawn Huff (vihr.) Mika Ebeling (kd.) puuttuu kuvasta. Kuva: Mari Martin

Kuvassa adressia vastaanottamaan tulleet valtuustoryhmien edustajat vasemmalta: Ville Jalovaara (sd.), Laura Korpinen (ps.), Tuomas Nevanlinna (vas.), Jenni Pajunen (kok.) ja Shawn Huff (vihr.) Mika Ebeling (kd.) puuttuu kuvasta. Kuva: Mari Martin

Kaupunki on aikoinaan varannut tontin Omenamäestä palvelurakennuksen käyttöön. Adressin allekirjoittajat vaativat, että metsätontti säilytetään ja vuonna 2002 tehty kaavamuutos perutaan. Adressissa todetaan, että koulun oppilailla on jo nyt väistötiloja Lohikäärmeenpolulla. Epäselväksi on jäänyt, miksi niistä tiloista pitää luopua. Adressissa pyydetään löytämään väistötilat paikasta, jossa  rakentamatonta luontoa ei tarvitse tuhota. Adressia oli tullut vastaanottamaan kuuden eri valtuustoryhmän edustajat.