Taiteiden yön tapahtumia riitti myös Vuosaareen

Vauhtia riitti Delado 2 Internationalin vauhdikkaassa tanssi- ja musiikkiesityksessä Vuotorilla.

Vauhtia riitti Delado 2 Internationalin vauhdikkaassa tanssi- ja musiikkiesityksessä Vuotorilla.

Taiteiden yön tapahtumat torstaina 17.8. keskittyivät Vuosaaressa Vuotalolle ja sen viereiselle Vuotorille. Ohjelmassa oli erilaisia työpajoja, musiikkia, tarinoita ja tanssia.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen…

Vapaaehtoiset toimijat esittäytyivät Mosaiikkitorilla järjestetyillä vapaaehtoistyön messuilla torstaina 17.8. Paikalla oli kymmenkunta toimijaa esittelypisteineen. Tapahtuma keräsi mukavasti kävijöitä.

Vapaaehtoiset toimijat esittäytyivät Mosaiikkitorilla järjestetyillä vapaaehtoistyön messuilla torstaina 17.8. Paikalla oli kymmenkunta toimijaa esittelypisteineen. Tapahtuma keräsi mukavasti kävijöitä.

Ennen varsinaisia taide-esityksiä Mosaiikkitorilla ja osin Vuotorilla vietettiin vapaaehtoistyön messuja, joilla itähelsinkiläiset järjestöt ja toimijat esittelivät toimintojaan. Tilaisuuden avauksesta vastasi Stadin juhlaorkesteri.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen…

Arkkitehtuurimuseon A&DO Labra – pedagoginen konttinäyttely on pystytetty Vuotorin laitaan entisen lukion eteen. Kiertävässä näyttelyssä voi tutustua rakennettuun ympäristöön.

Arkkitehtuurimuseon A&DO Labra – pedagoginen konttinäyttely on pystytetty Vuotorin laitaan entisen lukion eteen. Kiertävässä näyttelyssä voi tutustua rakennettuun ympäristöön.

Vuotorin laitaan pystytettiin Taiteiden yönä Arkkitehtuurimuseon A&DO Labra -konttinäyttely, jossa voi käydä maksutta tarkastelemassa lähiympäristön näkymiä.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen…

Story Sharing Universum -yhteisö järjesti tarinaillan ja kahvitarjoilun entisen lukion alapihalla. Järjestäjät sijoittivat tulijat eri pöytiin niin, että juttuseuraa sai haluamallaan kielellä. Käytössä oli kymmenen eri kieltä. Ihmiset saivat ohjatusti mutta vapaasti tarinoida annetuista aiheista, esimerkiksi ”miten rentoudut”. Kuvassa yleisöä viihdytti kitaristi laulaja Kennedy Pupe. Kuvateksti ja kuva: Marja Nyman

Story Sharing Universum -yhteisö järjesti tarinaillan ja kahvitarjoilun entisen lukion alapihalla. Järjestäjät sijoittivat tulijat eri pöytiin niin, että juttuseuraa sai haluamallaan kielellä. Käytössä oli kymmenen eri kieltä. Ihmiset saivat ohjatusti mutta vapaasti tarinoida annetuista aiheista, esimerkiksi ”miten rentoudut”. Kuvassa yleisöä viihdytti kitaristi laulaja Kennedy Pupe. Kuvateksti ja kuva: Marja Nyman

Taiteiden yön työpajoihin oli mahdollista osallistua sisällä Vuotalossa ja Vuotorilla nähtiin muun muassa Delado Internationalin vauhdikas tanssi- ja musiikkiesitys. Tarinoita kerrottiin kahvittelun kera Story Sharing Universumin järjestämässä tapahtumassa alapihalla.