Postilaatikoita siirrettävä Vuosaaren pientaloalueilla

Esimerkiksi autotallien seinissä olevia laatikkorivistöjä pitää siirtää katujen varteen.

Esimerkiksi autotallien seinissä olevia laatikkorivistöjä pitää siirtää katujen varteen.

Monet Vuosaaren pientaloasukkaat ainakin Ramsinniemessä, Rastilassa ja Vartiokylänlahden perukassa Kurkimoisiossa ja Rantakiventiellä ovat saaneet Postilta kirjeen, jossa asukkaita pyydetään siirtämään postilaatikot katujen varsille. Laatikot siirretään ryhmiin Postin merkkikepeillä osoittamiin paikkoihin. Laatikkojen siirrolla pyritään sujuvoittamaan postinjakelua.

Posti on merkinnyt uusien laatikkojen paikat merkkikepeillä.

Posti on merkinnyt uusien laatikkojen paikat merkkikepeillä.

Laatikot on siirrettävä merkittyihin paikkoihin 8.10. mennessä. Matka postilaatikolle voi olla enimmillään 50 metriä. Liikuntaesteisten ja yli 75-vuotiaiden ei tarvitse siirtää laatikkoja. Erillisellä, maksullisella sopimuksella posti voidaan kantaa jatkossakin nykyiseen paikkaan.