Ravintola The Blue Bird avasi Columbuksessa

Ravintola The Blue Birdin ravintolapäällikkö Isto Puttonen baaritiskin takana. Ravintolan sisustus on rouhevan teollisuusmainen: baaritiskikin on tehty hauskasti rakennustelineistä.

Ravintola The Blue Birdin ravintolapäällikkö Isto Puttonen baaritiskin takana. Ravintolan sisustus on rouhevan teollisuusmainen: baaritiskikin on tehty hauskasti rakennustelineistä.

Kesäkuun lopussa kauppakeskus Columbuksen Mosaiikkitorin puoleiseen päähän avautui pubitunnelmainen ravintola The Blue Bird. Ravintola kuuluu Onniravintoloiden ravintolaperheeseen, johon kuuluu myös Columbuksen toisessa päädyssä sijaitseva Ravintola Fregatti.

– The Blue Birdin avajaisia vietettiin kesäkuun lopussa, ja ensimmäiset kuukaudet ovat osoittaneet, että tällaiselle pub-iltaravintolalle oli Vuosaaren keskustassa tilaus, ravintolapäällikkö Isto Puttonen The Blue Birdistä sanoo.

Ravintolan tarjontaan kuuluu kattava joukko erilaisia oluita ja muita juomia erikoisuutenaan Onniravintoloiden omistajien Mad Hopper -pienpanimon oluet. Purtavaakin löytyy pikkunälkään.

Ravintolan sisustus on rouhevan teollisuusmainen, baaritiskikin on tehty rakennustelineistä. Hauskan sisustuksen luomaa ilmettä on pehmennetty sopivan pehmeillä väreillä, valaistuksella ja elementeillä.

– Perjantaisin ja lauantaisin dj:t vastaavat musiikista ja tanssilattia on käytössä. Ravintola on tuolloin avoinna aina 04.30:een saakka. Joka toinen lauantai tarjolla on livemusiikkia trubaduurien tai pikkubändien muodossa, ja torstaisin ohjelmassa on baarivisailu, Puttonen kertoo.

Ravintolan edustan laaja terassialue on avoinna syyskuun loppuun saakka. Kaikenlaista urheilua voi seurata screeneiltä.

– The Blue Bird on viihtyisä, mutkaton ja helposti lähestyttävä paikka, voidaan jopa sanoa, että vuosaarelaisten olohuone, ravintolapäällikkö Isto Puttonen toteaa.