Vuosaaren lukiolle futishopeaa

Kuvassa Vuosaaren lukion joukkue lokakuun alkusarjassa.

Kuvassa Vuosaaren lukion joukkue lokakuun alkusarjassa.

Vuosaaren lukion pojat osallistuivat Helsingin lukioiden väliseen jalkapalloturnaukseen. Osallistuvia lukioita oli kaikkiaan 21. Vuolu eteni finaaliin asti puhtaalla pelillä, mutta hävisi sen niukasti Helsingin luonnontiedelukiolle. Finaalia ennen Vuolu voitti alkusarjansa, jossa oli Maunulan yhteiskoulu sekä Medialukio. Jatkosarjassa Vuolu voitti Märskyn, Viikin Norssin, sekä SYKin.

Final four -turnauksen välierässä Vuolu voitti Ressun rankkareilla 1–0, mutta finaalissa tuli häviö Helsingin luonnontiedelukiolle 1–0. Pojat pelasivat finaalissakin hienosti, mutta peliaika loppui ennen kuin Vuolu ehti saamaan tasoitusmaalia aikaiseksi. Ottelut olivat 2 x 20 minuutin pituisia.