Vielä Kallvikintien vaarallisesta suojatiestä

Vuosaari-lehdessä 15.11.2023 (nro: 38) oli juttu Kallvikintien suojateistä rakennustyömaan kohdalla.

Kirjoittaja on aivan oikeassa suojateiden suhteen. Suojateiden maalaus katuun siirtyi siinä vaiheessa kaupungille, kun tie asfaltoitiin.

Rakennusliike on useamman kerran pyytänyt kaupunkia maalaamaan suojatiemerkinnät, koska ne kuuluvat kaupungille tien asfaltoinnin jälkeen. Rakennusliike oli hoitanut merkinnät asianmukaisesti, kun rakennusprojekti alkoi. Tämän tiedon olen saanut rakennusliikkeen henkilöltä.

Nyt niitä maalauksia ei varmaan enää tule, kun tuo talvikin on tullut. Kunhan kaupunki leikkaisi puista oksat, jotka ovat suojatie-liikennemerkkien edessä, niin merkit näkyisivät paremmin. Ja vielä kun mustiin pukeutuvat ihmiset käyttäisivät jotain heijastavaa henkensä pitimiksi.

Terveisin Kari Mod