Laulu leivon soi helatorstaina 9.5.

Lauluveljet harjoittee Helander-kodissa.

Lauluveljet harjoittee Helander-kodissa.

Helsingin Lauluveljien kevätkonsertissa Vuosaaren kirkossa (Satamasaarentie 7) helatorstaina 9.5. kello 18 raikuvat tutut melodiat tutuilta säveltäjiltä musiikin moniottelija Teppo Lampelan johtamana.

Itä-Helsingin ainoa mieskuoro on koonnut konserttiinsa edustavan joukon kotoisia lauluja Järnefeltiltä, Madetojalta, Palmgrenilta, Sibeliukselta ja Sonniselta. Ensimmäistä kertaa kuullaan täällä Madetojan haastava ”Valkeat kaupungit” ja Schubertin ”Wehmut”, kumpikin alkukielellä.

Jotta kuulijat eivät puutuisi penkkeihinsä, he pääsevät välillä laulamaan kesäisiä lauluja kuoron ekatenori Pekka Isotaluksen pianosäestyksellä. Sanat on painettu 20 euron hintaiseen ohjelmaan, jonka saa etukäteen kuorolaisilta ja konsertin alkaessa ovelta.

Mieskuoro ei tietenkään voi unohtaa feminiinisiä kuulijoitaan, siksi ohjelmistoon otettu myös joukko serenadeja, tervetuloa kuulemaan!

Unto Palminkoski