Volan kevätkonsertti juhlistaa Abbaa

Vola kuorofestivaaleilla Prahassa syyskuussa 2023. Vasemmalla taiteellinen johtaja Sanni Tuomi.

Vola kuorofestivaaleilla Prahassa syyskuussa 2023. Vasemmalla taiteellinen johtaja Sanni Tuomi.

”Abbaa ja poppii” on Vola-kuoron tämän vuoden kevätkonsertin vauhdikas teema, jolla juhlistetaan Abban 50 vuotta sitten alkanutta menestystarinaa. Konsertti järjestetään Vuosaaren kirkossa (Satamasaarentie 7) torstaina 16.5. kello 18.30. Lippuja saa ovelta tai etukäteen kuorolaisilta.

Ennen vappua Vola osallistui Musiikkitalolla järjestettyyn Choirs for Ecocide Law -tilaisuuteen ”Lets change the rules”. Kyseessä on maailmanlaajuinen liike, joka tähtää kansainvälisen ecocide-lainsäädännön aikaan saamiseen, jotta ympäristölle haitalliset toimet (öljyvuodot, kemialliset katastrofit, massiivinen muovisaastutus jne.) kriminalisoidaan.

Mukana oli suuri joukko kuoroja eri puolilta Suomea. Vola lauloi yläparvella osana yli 1 000 laulajasta koostunutta suurkuoroa, joka tuki pääkuorojen (muun muassa Philomela, Grex Musicus ja Musta Lammas) laulu- ja soitinyhtyeen sekä solistien esityksiä tilaisuutta varten tuotetusta teossarjasta. Upea kokemus! Tilaisuus striimattiin suorana Youtubessa, ja siitä tehtiin huipputason tallenne, jota on katsottu jo lähes 7 000 kertaa. Tallenteen voi katsoa täältä www.bit.ly/3y9nDQs

Kiinnostaako kuoroharrastus? Lähde kokeilemaan!

Tule Volan konserttiin kuuntelemaan ja katsomaan meininkiä. Jos alkaa kiinnostaa, niin nykäise hihasta vaikkapa johtajaamme Sannia. Volan iloiseen joukkoon mahtuu aina mukaan uusia laulajia, mutta nyt tarvitaan etenkin lisää matalaäänisiä miehiä.

Lisää tietoa Volasta löydät Facebookista (Vola-kuoro) ja Volan verkkosivuilta vola.sulasol.net Ota rohkeasti yhteyttä myös netin kautta!