Retkeilijänkadulla vietettiin taloyhtiön 25-vuotisjuhlia

Viikinloppuna vietettiin Retkeilijänkatu 18-taloyhtiön 25-vuotisjuhlaa. Juhlaan osallistui asukkaita  lähes joka huoneistosta. Sää oli aurinkoinen ja lämmin, tunnelma rento. Pieni ukkosen jyrinä ja sadekaan ei haitannut, paremminkin se  tiivisti porukat yhteen. Musiikista vastasi Meri-Rastilan oma Mark Tuomela, ruuasta Hodarifillari ja kahvitarpeet hankittiin Brunbergin myymälästä.

Viime viikonloppuna vietettiin Retkeilijänkatu 18 -taloyhtiön 25-vuotisjuhlaa. Juhlaan osallistui asukkaita lähes joka huoneistosta. Sää oli aurinkoinen ja lämmin, tunnelma rento. Pieni ukkosen jyrinä ja sadekaan ei haitannut, paremminkin se tiivisti porukat yhteen. Musiikista vastasi Meri-Rastilan oma Mark Tuomela, ruuasta Hodarifillari ja kahvitarpeet hankittiin Brunbergin myymälästä.

Kuvaterveisin, Marja Lampi

Trubaduuri Mark Tuomela viihdytti juhlayleisöä.          Kuvaterveisin, Marja Lampi

Trubaduuri Mark Tuomela viihdytti juhlayleisöä.