Katuruokatapahtuma tulee Aurinkolahteen

Aurinkolahden aukiolla vietettiin kolmen päivän ajan 23.–25.5. Street Food Siesta -tapahtumaa. Myyntikojut ja ruokapöydät täyttivät aukion, ja tarjolla oli ruuan lisäksi ohjelmaa myös lapsille.

Aurinkolahden aukiolla on taas Street Food Siesta -tapahtuma kolmen päivän ajan 3.–5.7. Kuva toukokuun Street Food Siestasta.

Street Food Siesta -katuruokatapahtuma tulee tänä kesänä toistamiseen Vuosaaren Aurinkolahden aukiolle (Solvikinkatu 1). Keskiviikkona 3.7., torstaina 4.7. ja perjantaina 5.7. kello 11–20 järjestettävässä kansainvälisessä katuruokatapahtumassa on yli 18 ruuan valmistajaa tai myyjää. Myynnissä on paikan päällä syötäväksi tai mukaan otettavaksi ruokaa ja herkkuja Aasiasta, Amerikasta, Euroopasta sekä tuttuja suomalaisia makuja. Vuosaaren tapahtumassa paikalla ovat myös burgerimiesten Ossi Lahtisen ja Akseli Herlevin Pups-hodarikärry sekä paikallinen Home Chef Markin pop up -pizzeria.

Lapsille tapahtumassa on peliauto ja pomppulinna. Lisäksi hauskat hahmot vierailevat Street Food Siestassa perjantaina 5.7. kello 17–17.30 ja 18–18.30.

Tapahtuma-alueelle on vapaa pääsy.