Visit Vuosaari Weekend tulee taas!

Satamapäivillä voi taas vierailla suurilla aluksilla.

Satamapäivillä voi taas vierailla suurilla aluksilla.

Elokuun viimeisenä lauantaina 31.8. on Vuosaaressa tiedossa taas tapahtumien täyteinen Visit Vuosaari Weekend -päivä. Kello 11–15 vietetään Vuosaaren satamassa Vuosaaren Satamapäivää ja kello 11–16 tapahtuu Kauppakeskus Columbuksessa.

Satamapäivä klo 11–15

Tänä vuonna Vuosaaren Satamapäivien (tapahtuma-alue Hansa-terminaali, Provianttikatu 5) lavalta löytyy huippusuosittu ja ikoninen Anna Hanski sekä Vuoniityn ala- ja yläasteen musiikkiluokkien oppilaat.

Satamapäivässä voit tutustua maan tärkeimmän vientisataman toimintaan ja toimijoihin, vierailla suurissa aluksissa, hypätä veturin, paloauton, läpivalaisuauton tai miehistönkuljetusvaunun kyytiin. Pomppia pomppulinnassa ja osallistua työnäytöksiin. Vuosaaren satamaan johtava tietunneli suljetaan ja rakennustyöt alkavat keväällä 2025. Töiden aikana on käytössä kiertotie välillä Itäväylä–Kallvikintie–Niinisaarentie–Vuosaaren satama. Asian tiimoilta järjestetään kolme 10 minuutin pituista tietoiskua/haastattelua Vuosaaren Satamapäivän yhteydessä.

Tarjolla myös legendaarisia sotkun munkkeja. Ruokaa ja juomaa on tarjolla Gatehousessa ravintola Lounasmatissa ja paljon muutakin mukavaa menoa on tarjolla!

Juttu jatkuu kuvan jälkeen…

Anna Hanski esiintyy Satamapäivillä lauantaina 31.8.

Anna Hanski esiintyy Satamapäivillä lauantaina 31.8.

Satamapäivässä ovat mukana Arctic Container Oy, Finnlines – Suomi, Helsingin Satama, Hotel Rantapuisto, Kaartin jääkärirykmentti, Itä-Helsingin Yrittäjät, Kauppakeskus Columbus, K-Supermarket Vuosaari, Lounasmatti, Marjaniemen VPK, Oma Kamu, Paulig, Rahtarit ry Helsingin osasto 001, Rajavartiolaitos, Tulli, Visitvuosaari.fi, VR Transpoint, Vuoniityn peruskoulu, Vuosaaren merimieskirkko, Vuosaaren seurakunta ja Vuosaaren VPK.

Columbuksessa klo 11–16

Kauppakeskus Columbuksessa (Vuotie 45) vietetään lauantaina 31.8. kello 11–16 Visit Vuosaari Weekendiä monipuolisen ohjelman merkeissä. Päivän aikana ovat esimerkiksi kaverikoirat rapsuteltavina, ajosimulaattorilla ajoa, pöytäcurlingia, pujottelupeliä ja muuta ohjelmaa. Kello 11.30 jaossa on popcornia 500 ensimmäiselle. Kaikkiin tapahtumiin on vapaa pääsy.

Tapahtumien takana on laaja joukko alueen yrittäjiä, yrityksiä ja toimijoita. Satamapäivän tarkempi ohjelma löytyy Vuosaaren Satamapäivien nettisivuilta ja Columbuksen Visit Vuosaari Weekend -tapahtuman tarkemmat tiedot Columbuksen nettisivuilta.