Ihmeen ja Kultsan yhteisteatteria Gabrossa

Näyttelijät Päivi Turunen (Irma) ja Ari Murto (Timo Eränen) näytelmäharjoituksissa.

Näyttelijät Päivi Turunen (Irma) ja Ari Murto (Timo Eränen) näytelmäharjoituksissa.

Vuoden vuosaarelainen 2023 -tunnustuksen tänä vuonna saanut Teatteri Ihme aloittaa esityskautensa syksypuolella ja näin haluaa piristää katsojia tuomalla näyttämölle Teatteri Kultsan ja Ihmeen kirjoittajien yhteistuotantoa olevan Kohtalokas erehdys -kokoelman, joka koostuu kuhunkin esitykseen valittavista eripituisista lyhytnäytelmistä. Esityssessio kestää noin kaksi tuntia väliajalla.

– Kukin näytelmä on tyylisuunnaltaan ja kokoonpanoltaan joka ilta vaihtuva, joten esityksen voi käydä katsomassa uudestaan, Teatteri Ihmeen tuottaja Eero Hildén sanoo hymy huulillaan.

Ohjauksesta vastaa pieni ohjaustiimi.

– Kun on kyse kaikkiaan 11 eri näytelmästä, on näyttelijöiden harjoitusmetodeja muutettu totutusta ja näyttelijätiimit ovat toimineet itsenäisesti mahtavan hienosti aina omista lukuharjoituksista lähtien, Hildén toteaa.

Näytelmissä kuullaan ja nähdään, kuinka lonkkaleikkaukseen lähtö saattaa tuottaa tuskaa, naapurikyttääjä saa euforisen olon mansikoista, väärä takki ei aina ole väärä, hammaskeiju saa vertaisensa, miten uskottomuus on tarttuvaa, koemme viimeisen vaelluksen jännityksen, uskomattoman naapurin, kuin myös stand up -parisuhdettakin.

Kaikki esitykset esitetään Kallahden Gabro-talossa, Leikosaarentie 20 (sisäänkäynti Mustankivenpolulta) 18.10.–10.11.2024, ja ne kuuluvat Itä-Helsingin kulttuuriviikkojen ohjelmistoon. Tarkemmat tiedot esityspäivistä löytyvät Vuosaari-lehden mainoksesta lähempänä esityksiä. Muuta kulttuuriviikon ohjelmistoa voit katsoa esimerkiksi Vuotalon nettisivuilta vuotalo.fi

Hildén kehottaa kaikkia vuosaarelaisia mukaan paikallisen kulttuurin ja teatterin tukemiseen saarellamme, sillä vain katsojien riittävyys mahdollistaa teattereiden säilymisen.

Lipunmyynti näytöksiin alkaa kuluvalla viikolla perjantaina. Sovi ajoissa ryhmät, joille lipunhinta, esitysilta ja tarjoilu sovitaan erikseen. Pienryhmät 5-9 henkilöä, ryhmä 10+ henkilöä, suurryhmä 40–50 henkilöä/koko näytös. Kysy myös viime hetken lippuja ovelta.

Voit tiedustella lippuja ennakkoon mielellään viestillä p. 046 520 2446.