Viikingeille tappio jääkiekossa

Viikingit kohtasi ensimmäistä kertaa viime kauden finaali vastustajansa GrIFK:n Kauniaisissa lauantaina 24.11.

Lähtökohdat otteluun olivat haastavat, sillä joukkue matkusti Kauniaisiin vain kolmella ketjulla.

Kuluvalla kaudella joukkueella on ollut haasteita ensimmäisen erän pelivireen löytämisessä, eikä tälläkään kertaa nähty poikkeusta. Kotijoukkue ’’Grani’’ pääsi 5–2 johtoon jo ensimmäisen 20 minuuttisen aikana.

Toiseen erään löytyi jo parempi puhti, mutta GrIFK:n maalivahti seisoi lähes päällään torjuen miltei kaiken mitä kohtasi. Viikkarit löysivät pelin juonen hyvin, mutta ensimmäisen erän ’’nukkuminen’’ kostautui ja karkumatka osoittautui liian pitkäksi. Loppulukemat Kauniaisten illassa olivat 8–4 vihreäpaitojen hyväksi.

Viikinkilauma jatkaa pisteiden  metsästystä ensi kerran lauantaina 1.12., kun joukkue matkustaa Sipooseen kohtaamaan Wolfin.

Vuosaaressa pelataan seuraavan kerran Aimo Mäkinen areenalla taas 8.12. klo 19.20, kun Viikingit saavat vieraaksi Hyvinkään HKH:n.