FC Viikinkien edustus valmistautuu jalkapallokauteen

Jalkapallon Kakkosessa pelaava FC Viikingit on solminut alkuvuodesta 2019 tukun pelaajasopimuksia. Jatkosopimuksia seuran kanssa ovat solmineet Jesse Mutikainen, Joel Paatelainen, Cico Toure, Lauri Karjalainen, Jere Pulkkinen, Ayuub Abdi ja Nemanja Biga. Myös Viikinkien viime kauden poikapelaajaksi valittu, 2001 syntynyt Reittu Ahmala on tehnyt sopimuksen miesten edustusjoukkueen kanssa. Viikkareiden alakerta vahvistuu lisäksi Jonathan Ndongalalla, joka siirtyy Vuosaareen Kakkosen Gnistanista.

Loppuvuodesta 2018 FC Viikinkien miesten edustuksen kanssa jatkosopimukset tekivät Teemu Honkaniemi, Ville Varila, Tomi Kurvinen, Jan Eklund ja Julius Remes. Lisäksi päävalmentaja Alexander Baranov jatkaa taustaryhmänsä kanssa valmennuksessa.

Suomen Cupin Kakkosen Cupissa Viikingit kärsi 2–1-tappion Gnistania vastaan. Viikkareiden maalin teki Cico Toure. Tappio Suomen Cupissa tuli myös seuraavassa ottelussa, jossa GrIFK voitti Viikingit 1–3. Viikinkien ainoan maalin teki Benjamin Thurling. Tappio tiesi vuosaarelaisille putoamista Suomen Cupista.

FC Viikinkien miesten edustusjoukkueen tuoreita kuulumisia voi lukea joukkueen väliaikaisilta nettisivuilta.