Vesijohto kokonaan uusiksi

Heteniityntiellä putkitöitä.

Vesijohtoa korjattiin yötä päivää Heteniityntiellä.

Runkovesijohto rikkoontui uudelleen Heteniityntiellä tiistaina 26.2. Ensimmäisen kerran vanhat putket paukkuivat rikki ilmeisesti äkillisten lämpötilanvaihdosten takia torstaina 21.2. HSY päättikin saneerata koko runkovesijohdon noin 400 metrin matkalta. Vanhan putken sisään asennettiin uutta putkea ns. sujuttamalla.

Alueen kiinteistöjen vedenjakelussa on ollut pikasaneerauksen aikana tilapäisiä katkoksia. Alueelle on myös asennettu tilapäisiä vesipisteitä. Putkityöt koskevat ainakin osaa taloista Heteniityntiellä, Heteniitynpolulla, Haapasaarentiellä ja Haapasaarenpolulla. Töiden ennakoitiin valmistuvan keskiviikkoon 6.3. mennessä.

Sama putki on hajonnut aiemmin ainakin vuosina 2016 ja 2017 lähes samassa paikassa.