Hotellissa tulipalo – henkilökunta toimi esimerkillisesti

Vuosaaren Ramsinniemessä sijaitsevassa Hotel Rantapuistossa syttyi tulipalo keskiviikkona 3.4. Pelastuslaitos hälytettiin paikalle kello 18.30 aikoihin. Hotellin henkilökunta oli tarkastanut palohälytinkeskuksesta palon tarkan sijainnin, kun automaattinen palohälytys käynnistyi. Tämän jälkeen henkilökunta evakuoi hotellivieraat ripeästi.

Helsingin pelastuslaitoksen palomestari Vesa Berg kehui hotellin henkilökunnan toimineen palotilanteessa esimerkillisesti. Pelastuslaitos sai nopeasti palon sammutettua ja aloitti palopaikan tuuletuksen. Tulipalo ei aiheuttanut henkilövahinkoja.

– Olen erittäin kiitollinen Helsingin pelastuslaitoksen ripeästä toiminnasta ja henkilökuntamme neuvokkuudesta. Ensisijaisen tärkeää on, että henkilövahingoilta vältyttiin, totesi Primehotels Oy:n toimitusjohtaja Tomi Peitsalo.

Tapahtumapaikalla jatkettiin palovartiointia yön yli, ja palon syttymissyytä selvitetään. Rantapuiston liiketoiminta jatkuu normaalisti.